De opbrengst gaat naar een tweeledig doel:

Van de opbrengst wordt een kindermatinee bij The Movies georganiseerd, wat enerzijds hoognodige omzet voor The Movies genereert en anderzijds kinderen uit minderbedeelde gezinnen een kans biedt om eens naar de film te gaan met alles wat daarbij hoort.

Door medewerking van Stichting “Debster’s Geef en Ontvang” en de “High Five Foundation”, hopen we een paar honderd kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen!

“Debster’s Geef en Ontvang”

Wij zetten ons in voor de gezinnen die buiten hulp van de Voedselbank en Kledingbank vallen. Wij ondersteunen de gezinnen, daar waar dat nodig is. Dit kan zijn kwalitatieve kleding, persoonlijke verzorgingsproducten, houdbare boodschappen pakketjes etc. Ook organiseren wij de kinderverjaardagen en kinderuitjes natuurlijk. Wij helpen om de administratie op orde brengen met de formulieren brigade en tevens huisjes op te knappen. In iedere zin des woords staan wij voor en achter onze gezinnen, omschreven als Minima gezinnen.

“High Five Foundation”

Is er voor kinderen van 4 t/m 16 jaar van wie de ouders zijn aangesloten bij de voedselbank. Voor veel kinderen is dit de keiharde realiteit. Met 5 projecten per jaar wil de stichting deze kinderen onbezorgd laten genieten. Dat doen wij door de kinderen mee te nemen naar de dierentuin, pretpark of ander evenement. Maar liefst 100% van uw gift wordt besteed ten gunste van de doelstelling van de High Five. En het resultaat is prachtig. Onbezorgd genieten.

Volg ons op social media

Word sponsor

U kunt losse kaarten kopen voor CineDordt, maar u kunt ook uw bedrijfsnaam aan dit mooie evenement verbinden. Draag bij aan een fantastische avond en steun het sponsor project.

Sponsorpakketten

Locatie

Filmtheater The Movies

Nieuwstraat 60-62

3311 XR Dordrecht

Tel: 078 – 720 07 77

www.themoviesdordrecht.nl

Dresscode

De dresscode is:
Red carpet glamour.

Maak kans op de prijs
voor beste outfit!